2021 Sevgili Modası

 


Kim sever kim sevmez bilemeyeceğim ama çift giyinmeyi seven sevgililerin varlığından haberdarız. Aynı renk, model giysiler ya da birbirini tamamlayan giysiler, ayakkabılar, çantalar sevgilerin tercih ettikleri parçalar arasında. Bizde bu sezon sevgililer ne giyiyor araştıralım dedik.

Birbirini Tamamlayan Giysiler: Hem esprili hem eğlenceli formda olan giysilerin hiçbir sezon moda zamanı geçmiyor. Bu sezonda sevgililerin en başta tercihleri arasında geliyor. Kazak, tişört sweet formlarını bulmak mümkün. Hatta Uşak’ta sadece bu form giysileri satan bir butik var.

Renk Uyumu Önemli

Renk Uyumunu Yakalamak: Birebir aynı giymekten hoşlanmayanların tercih edebileceği bir stil olarak karşımıza çıkıyor. Farklı parçalarda aynı renkleri yakalamak da çiftlerin tercihleri arasında görünüyor. Ya da kaşe monta kaşe mont tercih edilebilir. Ayrıca ilişkiler bu renk uyumları ile çok daha taze oluyor.

Aksesuar Uyumu: Aynı bileklikleri, küpeleri taşımak sezonun en revaçta olan akımı arasında yer alıyor. Çiftler birbirlerine ait aksesuarları taşımaktan hoşlanıyor.

Ayakkabı Uyumu: Diğer saydığım maddeler tercih edilen maddeler ama çoğu çiftin en gözde eylemi aynı ayakkabıları giymek. Bu eskiden sadece spor ayakkabılar ile sağlanıyordu. Özellikle converse ve new balance gibi ayakkabıları aynı şekilde alıp giymek ciddi bir akım halini almıştı. Bu akım ortadan kalktı diyemeyiz. Bu akıma yenileri eklendi. Maskülen bir tarzın oluşması ile spor ayakkabı dışında birçok ayakkabı türü de aynı giyilebilme imkânına sahip. Mesela kunduralar gibi. Güzellik kavramının sevgili modasında can bulduğunu da söyleyebiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sosyal Medya Hesapları Paketleri

Sanal Sunucu Nedir?

Arkadaşlık Edinme Yolları