IP TV

 


Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun yaptığı bir araştırma sonrasında insanlar 3 saat 34 dakika televizyon başında oluyor. Haberler bilindiği üzere internet üzerinden anlık olarak takip edilebiliyor; ama insanlar televizyonu daha güvenli bir haber kaynağı olarak görmeye devam ediyor. Yapılan araştırmadan çıkan bir sonuç da kuşak programlarının televizyon izleme oranını düşürdüğüdür. IP TV ise kişiselleştirilebilir seyir imkanı sunduğu için insanlar tarafından daha çok tercih edilecek gibi görünüyor.

Öncelikle iptv nedir sorusunu sizler için cevaplayalım. Televizyonlar bilindiği üzere uydudan yayın yapıyor. Bu teknolojimiz ise tamamen internet üzerinden yayınlarını gerçekleştiriyor. Yani interaktif bir televizyon tanımı ip tv için güzel bir tanım olacaktır. İp tv test etme imkanı olan insanlar bu teknoloji hakkında olumlu düşüncelere sahip olmaktadır. Zira bu sistem sadece ülkemizde değil, diğer yabancı ülkelerde de tam anlamı ile kullanılamamaktadır.

IP TV İle Televizyon Keyfiniz Bambaşka Olacak

 Yukarıda da belirttiğimiz üzere kuşak programları televizyon izleyicileri tarafından genellikle ağır bir şekilde eleştirilir. IP TV bu derde son verebilecek düzeyde bir teknolojidir. Nitekim bu tür programları sisteminiz üzerinden engelleme şansına sahip olabileceksiniz. Aynı şekilde bir dizide baş rol oyuncusunun üzerindeki pantolonu online olarak bir site üzerinden alma şansınızda olacak. Henüz tam anlamı ile gelişmemiş olan bu sistem, geleceğin en gözde teknoloji ürünlerinden kesinlikle olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sosyal Medya Hesapları Paketleri

Sanal Sunucu Nedir?

Arkadaşlık Edinme Yolları