Astroloji


Astroloji; gökyüzünde ki gezegen ve yıldız hareketliliğini, insanlar üzerinde ki etkisini inceleyen bir bilim dalıdır. Astrolojiden faydalanmak için her insanın doğduğu anda ki haritasına bakılır. Doğum haritası hesaplama için doğum saati öğrenme yeterli olacaktır.

Elbette ki tam doğum tarihi ve yerinin de belirtilmesi sonucu kapsamlı doğum haritası çıkarılır. Doğum haritasında ilk önce yükselen burç ele alınırken, yükselen burç her yarım saatlik bir döngü de başka burca kayar. Bu nedenle doğum saatinin tam girilmesi elzemdir. Doğum haritasının elde edilmesi ile çok daha çeşitli bilgilere ulaşılır.

Astroloji ile Kendinizi Bulun

Geçmişten günümüze astroloji her zaman önemli ve etkin bir bilim dalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Zira astrolojinin sunduğu kategoriler, yaşamımızda yol belirleyici olmaktadır. Elbette ki söz konusu yol belirlemesini öğrenmek için astroloji eğitimi almış kişilerden danışmanlık almak elzemdir.

Tam bu noktada Ebru Tansoy, özellikle Horary astroloji de uzmanlık yapması ile tercih edilmektedir. Horary astroloji; belirlenen doğru saatte soru sorma sanatıdır. Soru sorma sanatı yapılırken kariyer astrolojisi gibi hayatta ki etkin kategoriler için sorabilirsiniz. Kariyer astroloji, doğrum haritasının 10. Evinde bulunup, astrolog buna göre danışmanlık verecektir.

Astrokoronos ile Yol Bilgisi

Astrolojinin en önemli kategorilerinden olan astrokronos; çözülemeyen sorunlar, mücadeleler ve yapmanız gerekenleri gösterir. Kronos, diğer adı ile Satürn gezegeni baz alınarak öğrenilir. Satürn’ü öğrenmek fakat bilmiyorsanız, doğum haritanıza baktırabilirsiniz. Fakat doğum saatini bilmiyorsanız; rektifikasyon aracılığı ile tespit etmek mümkündür. Aynı zamanda rektifikasyon ile tespit edilen doğum zamanı ile harita çıkarılır. Doğum haritası sayesinde de Sinastri haritası; yani hayatınızda ki tüm ilişkilerin detaylı şekilde bakıldığı haritaya ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sosyal Medya Hesapları Paketleri

Sanal Sunucu Nedir?

Arkadaşlık Edinme Yolları